• Slide 1

Testimonials

Wij wonen rustig en zoeken de drukte op wanneer we willen

Arno (38), samenwonend met Sandra (33), vader van Cato

Zelf ben ik geboren en getogen in Nootdorp, mijn vriendin Sandra komt uit Zeeland. We hebben een tijdje in de stad gewoond, maar toen we echt gingen settelen voelde het voor ons beter om naar een dorpse, groene omgeving terug te keren. Zo wonen we rustig en zoeken wanneer we dat willen de drukte op. Voor werk en vertier stappen we in de metro of auto, in een kwartier zijn we in Den Haag of Rotterdam. Maar als we niet willen blijven we lekker in ons eigen dorp, want we hebben hier alles wat we nodig hebben.

De jongens hebben alle ruimte om veilig buiten te spelen

Mariëlle (41), getrouwd met Philip (43), moeder van Sven (10), Timon (8) en Bas (6)

Mijn man en ik woonden al vanaf onze studententijd in het centrum van Den Haag en gingen op bezoek bij vrienden die net verhuisd waren naar Nootdorp. We waren verrast hoe snel we ons vanuit de drukke binnenstad in een prachtige groene omgeving begaven en waren snel verkocht. De jongens hebben alle ruimte om veilig buiten te spelen en ook het aanbod in basisscholen is verrassend groot. Ik zie ons niet snel meer vertrekken uit deze kindvriendelijke gemeente.

In Pijnacker bouwden we uiteindelijk ons droomhuis

Thomas (45), samenwonend met Anouk (38)

Toen Anouk en ik besloten samen te wonen zochten we naar een nieuwbouwproject gelegen tussen onze twee werkgevers: Den Haag en Rotterdam. We maken allebei lange dagen en vinden het belangrijk snel op ons werk te kunnen zijn. In Pijnacker bouwden we uiteindelijk ons droomhuis. Een exclusieve plek omringd met ruime woningen van hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Alle sportclubs binnen loop- en fietsafstand

Robert-Jan (52), getrouwd met Frederike (48), vader van Beau (18) en Mitch (15)

Sporten is in ons gezin onmisbaar. Zelf ben ik actief in de lokale voetbalvereniging, mijn vrouw wil graag hardlopen in de natuur, dochter Beau houdt van paardrijden en zoonlief is niet weg te slaan bij de tennisvereniging. En het fijne is, het is allemaal binnen loopafstand. De kinderen hebben hun middelbare school in de gemeente, dus de sportvereniging is voor hen tevens een ontmoetingsplek. Maar met de metro zijn ze ook zo in de grote stad. Ideaal!

Hier wonen voelt nog elke dag als vakantie

Saskia (56), getrouwd met Chris (57)

Na een drukke werkweek vind ik het heerlijk om in het weekend tot rust te komen in natuur- en recreatiegebied Buytenhout. Een wandeling of fietstocht afsluiten met een koffietje bij één van de vele leuke cafeetjes is dan een vast ritueel. Met mooi weer ben ik met de honden te vinden bij de Dobbeplas of De Grote Plas. Hier wonen voelt nog elke dag als vakantie!

Ik bezoek regelmatig het gezellige winkelcentrum

Joke (68), getrouwd met Pieter (70)

In eerste instantie kwamen we hier wonen vanwege de kleinkinderen. We wilden niks van ze missen! Maar sinds ik met pensioen ben geniet ik ook volop van de vele mogelijkheden die deze regio biedt. Zo maak ik deel uit van een zangkoor en de lokale toneelvereniging. Bovendien bezoek ik regelmatig de gezellige winkelcentra Ackershof en Parade. En wat zo fijn is, je kunt bijna overal gratis parkeren.

Blijf op de hoogte!

Wij houden u op de hoogte over wonen in Pijnacker-Nootdorp.

Ongeldige invoer